Grand Kitchen pod záštitou šéfkuchaře Marka Raditsche

Grand Kitchen pod záštitou šéfkuchaře Marka Raditsche

27. 09. 2017 Redakce Jídlo

Známý a nekopromisní šéfkuchař Marek Raditsch se zhostil nové role. V pozici ambasadora gastronomické zóny Grand Kitchen zastřeší všechny její restaurace a s několika z nich sestrojil speciální řadu pokrmů - tzv. Signature Meals. Od 11. října se na ně můžete těšit v restauracích Spicymama, Mondieu, The Pub, Vegg-go a Tom´s Burger.

„Myslím si, že se jedná o v České Republice unikátní koncept. Je tu totiž spousta obchodních center, ale mají rozličnou kvalitu. V Centru Chodov se mi líbí, že se podařilo zkombinovat více stylů a velice příjemné prostředí na stravování, je tady jasná přidaná hodnota,“ uvádí Marek. Grand Kitchen je stravovací zónou, jejímž cílem je nabídnout širokou škálu různých kuchyní s důrazem na kvalitu tak, aby každý strávník, ať si potrpí na maso či veganské pokrmy, nalezl to své.

Setkáte se zde s vysokým standardem stolování – všechny pokrmy jsou servírovány na porcelánovém nádobí. Prostředí restaurací je navíc moderně zařízeno designovým nábytkem, stylovým osvětlením a originálními dekoracemi.

Unikátnost prostředí Grand Kitchen dodáva její spolupráce se šéfkuchařem Markem Raditschem. Speciálně pro její hosty připravil unikátní nabídku tzv. Signature Meals. Jak říká ředitelka Centra Chodov Marcela Hrdličková: „Spolupráce s Markem Raditschem si velice vážíme. Patří ke špičce v oblasti gastronomie a díky svým bohatým zkušenostem vtiskne naší restaurační zóně Grand Kitchen punc výjimečnosti. Signature Meals, která Marek Raditsch připravil pro naše restaurace, jsou toho důkazem a věřím, že si na nich zákazníci pochutnají.“

Kdo je Marek Raditsch?
Proslavil se již v mladém věku, kdy zvítězil v olympiádě mladých kulinářů v Německu. Ve svých pouhých jednadvaceti letech obsluhoval norského krále. I v současnosti Marek kariérně stoupá a sbírá zkušenosti ve všech různých odvětvích gastronomie. Má za sebou práci v michelinských restauracích v Dánsku a Norsku. Aktuálně zastává roli executive chefa celé skupiny luxusních restaurací Kampa Group. Díky jeho obrovským zkušenostem v gastronomii se vyzná v trendech a dokáže odhadnout, co lidé touží mít na talíři.